Sparc Group välkomnar tredje generationens elföretag

Sparc Group stärker upp med kompetens inom el i hallandsregionen. Näst ut att bli en del av Sparc är Elaffären i Vinberg AB.

– Vi är glada att stärka upp med fler företag i Falkenberg och bredda marknaden i Hallnadsregionen, säger Erik Björklund grundare och VD Sparc Group.

Elaffären i Vinberg AB är tredje generationens familjeföretag som håller till ute på Vinbergs Hed utanför Falkenberg. Verksamheten levererar ett helhetserbjudande inom elinstallationer.

– Det känns otroligt roligt att nu växla upp tillsammans med Sparc och bli en del av något större, säger en av ägarna och tidigare landslagsfotbollsspelaren Magnus ”Tubo” Svensson.

Med flertalet förvärv under samma vecka betonar Erik att Sparc Group skiljer sig från många andra aktörer som förvärvar inom installationsbranschen.

– Vi har en annan modell än många andra. När vi tittar på förvärv ser vi vad vi kan tillföra till bolagen för fortsatt utveckling. Våra dotterbolag är våra kunder, säger Erik Björklund grundare och VD Sparc Group.

Förvärvet innebär att Sparc Group nu är totalt femtioen bolag i gruppen med strax över 600 medarbetare.

Om Sparc Group
Sparc Group består idag av 51 bolag och har som ambition att samordna installationsbranschens mest attraktiva, kompletta och hållbara helhetserbjudande inom VVS, el- tele- datateknik och automation samt lås, larm och passersystem. Idag verkar man från Malmö i söder till Falun i norr.

Presskontakt

Erik Björklund

erik.bjorklund@sparcgroup.se
Se alla nyheter

© Sparc Group, Org nr. 559320-0347