Sparc Group välkomnar MGA Teknik

Med nummer femtiosex på lagtröjan blir MGA Teknik AB en del av Sparc Group. Ett bolag som stärker upp med kompetens inom kalkylering och projektering.

– Vi är glada att få med Milad och MGA Teknik på resan. I takt med att vi får in större upphandlingar och avtal ökar behovet av kompetenser som täcker hela värdekedjan i större projekt, säger Erik Björklund grundare och VD Sparc Group.

MGA Teknik beläget i Södertälje besitter spetskompetens inom kalkylering och projektering för projekt inom VVS.

– Tillsammans med Sparc Group kan jag fortsätta växa bolaget, säger Milad George, VD MGA Teknik.

– MGA Teknik har sedan tidigare nära samarbeten med andra dotterbolag inom Sparc Group. Genom att man nu verkar under samma tak kan man utveckla affären tillsammans och skapa ett helhetserbjudande inom installation, säger Robert Helméus Nyman, Affärsområdeschef projekt Sparc Group.

Detta innebär att man nu är femtiosex bolag i koncernen med strax över 670 medarbetare och närmar sig 1,5 miljard i omsättning.

Om Sparc Group
Sparc Group består idag av 56 bolag och har som ambition att samordna installationsbranschens mest attraktiva, kompletta och hållbara helhetserbjudande inom VVS, el- tele- datateknik och automation samt lås, larm och passersystem. Idag verkar man från Malmö i söder till Falun i norr.

Presskontakt

Erik Björklund

erik.bjorklund@sparcgroup.se
Se alla nyheter

© Sparc Group, Org nr. 559320-0347