Sparc Group välkomnar Lindevalls Rör

Sparc Group stärker upp med kompetens inom VVS i Enköping. Näst ut att bli en del av Sparc är Lindevalls Rör.

– Förvärvet innebär att vi växer i en region där vi vill vara med och ta marknad tillsammans med ett bolag som har en bred kompetens och stor tillväxtpotential. Vi ser fram emot att fortsätta resan tillsammans med Mikael, Karin och deras fina medarbetare, säger Erik Björklund VD Sparc Group.

Lindevalls Rör i Enköping AB är ett etablerat och certifierat VVS-företag i Enköping. Idag leverera Lindevalls skräddarsydda helhetslösningar inom VVS till privatpersoner, bostadsrättsföreningar och fastighetsförvaltare. Ambitionen är att vara en ledande aktör i regionen och erbjuda kostnadseffektiva och miljövänliga lösningar inom entreprenad, installation, underhåll och service.

– Vi är glada över en framtid tillsammans med Sparc Group som gör att vi kommer in i ett större sammanhang med möjligheten att dela framgångar och utmaningar framöver, säger Mikael Lindevall VD Lindevalls Rör i Enköping AB.

Sparc Group bekräftar att detta är de sista förvärvet man gör innan sommaren men har flera planerade tillträden i höst.

– Lindevalls Rör kommer tillföra mycket erfarenhet i gruppen och bidrar till att vi tar grepp om en ny marknad, säger Per Björkänge Affärsområdeschef VVS Sparc Group.

Sparc Group är nu är totalt 63 bolag i gruppen med över 750 medarbetare.

Om Sparc Group
Sparc Group består idag av 63 bolag och har som ambition att samordna installationsbranschens mest attraktiva, kompletta och hållbara helhetserbjudande inom VVS, el- tele- datateknik och automation samt lås, larm och passersystem. Idag verkar man från Malmö i söder till Falun i norr.

Presskontakt

Erik Björklund

erik.bjorklund@sparcgroup.se
Se alla nyheter

© Sparc Group, Org nr. 559320-0347