Sparc Group välkomnar Låskompetens AB

Igår bröt man mark i Gävle genom förvärv av HMP Vent & Allservice, idag välkomnar man Låskompetens AB. Ett komplett installationsföretag inom lås med tillhörande säkerhetsbutik på Kungsholmen.

– Det är som att ”Sparca” in nya dörrar. Med inspiration från Erik och Sparcs framåtanda ser vi nu en annan framtid med bolaget i positiv riktning, säger Stefan Polanik grundare och VD Låskompetens AB.

Förvärvet innebär att man stärker upp med kompetens inom låsinstallation i Stockholmsregionen.

Flera förvärv på kort tid, och miljardomsättning på under 500 dagar. Men enligt Erik, VD och grundare för Sparc Group så är förvärvsmodellen inte bara unik i antal bolag, det finns ett långsiktigt tänk som skiljer sig mot andra likvärdiga aktörer i installationsbranschen.

– Vi ser det inte som fyrtionio bolagsförvärv. Bolagen som väljer att bli en del av Sparc Group är våra kunder, och vår uppgift som moderbolag är att leverera värde som får gör att vi växer tillsammans, säger Erik Björklund, VD och grundare Sparc Group.

Detta innebär att man nu är fyrtionio bolag i koncernen med strax över 600 medarbetare.

Om Sparc Group

Sparc Group består idag av 49 bolag och har som ambition att samordna installationsbranschens mest attraktiva, kompletta och hållbara helhetserbjudande inom VVS, el- tele- datateknik och automation samt lås, larm och passersystem. Idag verkar man från Malmö i söder till Falun i norr.

Presskontakt

Erik Björklund

erik.bjorklund@sparcgroup.se
Se alla nyheter

© Sparc Group, Org nr. 559320-0347