Sparc Group välkomnar GreenPeak Energi

Sparc Group stärker upp med kompetens inom VVS. Näst ut att bli en del av Sparc är GreenPeak Energi AB.

– Vi är glada att få med GreenPeak Energi på resan och bredda våra kompetensområden i Göteborgsregionen, säger Erik Björklund VD Sparc Group.

GreenPeak Energi AB är ett VVS-företag med lång erfarenhet inom installationer av värmepumpar. Med snart 3000 installationer i ryggen har man ambition att fortsätta växa med kvalitet i fokus.

– Det känns inspirerande att bli en del av Sparc och tillsammans utveckla bolaget vidare. Att få fortsätta verka under eget varumärke samtidigt som man få vara en del av något större med fokus på humankapitalet gjorde att vi fastnade för upplägget, säger Hans-Göran Wernberg och Anders Kristiansson GreenPeak Energi AB.

– Genom förvärvet av GreenPeak Energi tar vi ytterligare position i Västra Götalands län då vi får in ännu ett bolag som har spetskompetens inom installationer av värmepumpar i väst, avslutar Pär Björkänge Affärsområdeschef VVS Sparc Group.

Sparc Group är nu är totalt sextioen bolag i gruppen med över 700 medarbetare.

Om Sparc Group

Sparc Group består idag av 61 bolag och har som ambition att samordna installationsbranschens mest attraktiva, kompletta och hållbara helhetserbjudande inom VVS, el- tele- datateknik och automation samt lås, larm och passersystem. Idag verkar man från Malmö i söder till Falun i norr.

Presskontakt

Erik Björklund

erik.bjorklund@sparcgroup.se
Se alla nyheter

© Sparc Group, Org nr. 559320-0347