Sparc Group välkomnar bolag nummer 50

Sparc Group gör sitt femtionde förvärv sedan starten och tredje för året. Med nummer femtio på lagtröjan blir ALL Rör och Svetsarbeten i Vendelsö AB en del av Sparc Group.

– Som en del i vår långsiktiga plan för vårt dotterbolag Erlandssons VVS förvärvas ALL Rör och Svetsarbeten. Ett tilläggsförvärv som i förlängningen kommer fusioneras in i Erlandssons VVS, säger Erik Björklund, VD och grundare Sparc Group.

Förvärvet innebär att man säkerställer kompetens för den framtida utvecklingen för Erlandssons VVS.

– Vi är otroligt nöjda med att stärka upp med ytterligare kompetens inom fjärrvärme och VVS-service, säger Kristoffer Erlandsson VD Erlandssons VVS.

I samband med förvärvet kom Sparc-ambassadören och den aktuella Jerringprisetvinnaren Nils van der Poel på besök.

– Riktigt häftigt att få vara i rummet när bolag nummer femtio tillträder. Vi är halvvägs till hundra, men ännu är vi långt ifrån halvvägs till målet. Vilken resa, säger van der Poel.

Detta innebär att man nu är femtio bolag i koncernen med strax över 600 medarbetare.

Om Sparc Group

Sparc Group består idag av 50 bolag och har som ambition att samordna installationsbranschens mest attraktiva, kompletta och hållbara helhetserbjudande inom VVS, el- tele- datateknik och automation samt lås, larm och passersystem. Idag verkar man från Malmö i söder till Falun i norr.

Presskontakt

Erik Björklund

erik.bjorklund@sparcgroup.se
Se alla nyheter

© Sparc Group, Org nr. 559320-0347