Sparc Group stärker upp med spetskompetens inom offentlig upphandling

Sparc Group presenterar ett strategiskt förvärv med spetskompetens inom offentlig upphandling. Näst ut att bli en del av Sparc är Tenders Sverige AB.

– Vi är glada att kunna knyta till oss Tenders. Med deras erfarenhet av hur man vinner affärer och offentliga upphandlingar blir det ett starkt komplement för hela gruppen och vår organiska tillväxt, säger Erik Björklund VD Sparc Group.

Tenders Sverige AB är en affärsjuridisk konsultbyrå specialiserad på offentliga affärer. Sedan 2005 har man hjälpt företag i flera olika branscher med operativt stöd och rådgivning inom offentlig upphandling. Tenders besitter kompetens för alla steg i anbuds- och upphandlingsprocessen och är idag en sverigeledande aktör inom området.

– Jag har ägnat mig åt upphandlingar de senaste 30 åren varav de sista 18 åren på Tenders. Det ska bli en spännande resa att göra det i ett större sammanhang. Tillsammans med Sparc Group ska vi bli framtidens vinnare, säger Dan Frödén Senior Advisor Tenders Sverige AB.

Redan innan förvärvet har Tenders samarbetat med flertalet bolag inom Sparc Group där man tillsammans lyckats vinna större upphandlingar och ramavtal.

– Med Tenders erbjuder vi nu ännu fler kvalitativa konsulttjänster som verkligen gör vårt erbjudande unikt och sticker ut i branschen, avslutar Robert Helméus Nyman Affärsområdeschef Projekt Sparc Group

Förvärvet innebär att Sparc Group nu är totalt 62 bolag i gruppen med över 750 medarbetare.

Om Sparc Group

Sparc Group består idag av 62 bolag och har som ambition att samordna installationsbranschens mest attraktiva, kompletta och hållbara helhetserbjudande inom VVS, el- tele- datateknik och automation samt lås, larm och passersystem. Idag verkar man från Malmö i söder till Falun i norr.

Presskontakt

Erik Björklund

erik.bjorklund@sparcgroup.se
Se alla nyheter

© Sparc Group, Org nr. 559320-0347