Sparc Group söker drivna ekonomer

Vi söker redovisningsekonomer och controllers som vill åka med på installationsbranschens snabbaste tillväxtresa och som vill vara med att utveckla koncernens ekonomiavdelning. Med en hög förvärvstakt får du vara med på en häftig resa där samverkan mellan människor är grunden för stabil tillväxt.

Sparc Groups framfart på marknaden går ingen förbi och med bara ett drygt år sedan starten närmar man sig miljardomsättning. I organisationen finns ett utbildningsorgan som skapar möjligheter för personlig utveckling med några av landets främsta utbildningsledare. Bland annat skridskoåkaren Nils van der Poel och Pär Johansson grundare av Glada Hudik-teatern.

Som ekonom hos Sparc Group skall du säkerställa att siffror levereras i tid med kvalité samt utgöra naturliga bryggor mellan dotterbolag och moderbolag.

Vi ser det positivt om du gillar att kommunicera med människor då kontakt med flera personer äger rum dagligen. Det är fördelaktigt om du även har kunskap eller intresse för affärssystem.

Ditt driv är lika viktigt som arbetslivserfarenhet och vi söker efter personer som trivs i en miljö med ständig framåtrörelse. Du är strukturerad och van vid att hålla deadlines eftersom avrapportering utgör en viktig fundamental del i koncernens bas. Har du verkat som konsult tidigare eller har erfarenhet från bygg- & installationsbranschen så är det meriterande men inget krav.

Bolaget och koncernen består idag av ett 40-tal bolag i dagsläget. Flera förvärv kommer att äga rum vilket skapar utrymme för utvecklingsmöjligheter på flera plan.

Placeringsort: Göteborg
Omfattning: Heltid
Sista ansökningsdag: 2022-10-10

Ansökan skickas till Andreas Pålsson, CFO: Andreas.Palsson@sparcgroup.se.

Varm välkommen med din ansökan!

Se alla nyheter

© Sparc Group, Org nr. 559320-0347