Sparc Group förvärvar ytterligare ett VVS-bolag i Halmstad

Sparc Group fortsätter sin tillväxtresa med att förvärva Kustens VVS i Halmstad. Ett bolag med stor potential som bidrar till att man växer sig starkare i väst. Förvärvet innebär att man nu är totalt fyrtiosju bolag i koncernen.

Kustens VVS är Sparc Groups senaste förvärv och utför allt inom värme, vatten och sanitet i Halmstad och övriga Halland. Förvärvet är en del av Sparc Groups strategi om att ta ett starkt grepp i denna region genom att förvärva bolag som har ett etablerat och välrenommerat varumärke på den lokala marknaden.

– Tillsammans med våra andra dotterbolag i regionen ser vi synergier att kunna växa oss starka och fortsatt ta marknadsandelar här, säger Erik Björklund grundare och VD Sparc Group.

Under förra veckan presenterade Sparc Group fyra bolagsförvärv. I och med förvärvet av Kustens VVS har man nu förvärvat fem bolag på en vecka. En förvärvstakt som sticker ut på den aktuella marknaden.

– Riktning är alltid viktigare än hastighet. Även om vi håller ett högt tempo så är varje förvärv en del av en strategi som vi följer, säger Magnus Helgesson Visions Direktör och Vice VD Sparc Group.

Kustens VVS har under senaste åren visat en stabil omsättningstillväxt. Genom att ingå i ett större sammanhang tror man kunna behålla en likvärdig utveckling framåt.

– Vi ser positivt på att få en stark ägare i ryggen, det gör att vi kan fortsätta skala upp i önskad takt och vi säkerställer en trygg och inspirerande miljö för våra medarbetare, säger Jan Torbjörnsson delägare Kustens VVS.

Presskontakt

Erik Björklund

erik.bjorklund@sparcgroup.se
Se alla nyheter

© Sparc Group, Org nr. 559320-0347