Sparc Group bryter ny mark i Värmland

Sparc Group stärker upp med kompetens inom VVS i Karlstad. Näst ut att bli en del av Sparc är Norrstrands VVS

– Förvärvet innebär att vi bryter ny mark i Värmland i en region med stor tillväxt. Norrstrand har höga ambitioner och har för avsikt att tillsammans med Sparc dubblera sin omsättning de kommande åren, säger Erik Björklund VD Sparc Group.

Efter studenten 2010 Startade Simon Norrstrands VVS som enskild firma med visionen om att bygga ett långsiktigt företag med service och kvalitet i fokus. Snabbt växte efterfrågan och 2012 bildades aktiebolaget med namnet Norrstrands VVS Entreprenad AB. Bolaget drevs som ett enmansbolag fram till 2015 då Daniel Ahlbäck blev delägare och ett välkommet tillskott i bolaget. Idag tar man emot alla typer av VVS-jobb, även totalentreprenader.

– Vi är glada över en framtid tillsammans med Sparc Group. Redan i första mötet med Erik kände vi stort förtroende och tillsammans ser vi stora möjligheter till fortsatt tillväxt som hade varit svårt att åstadkomma på egen hand, säger Simon Forsberg VD Norrstrands VVS Entreprenad AB.

Förvärvet är Sparc Groups första efter sommaren och man förväntas presentera flera förvärv de närmsta veckorna.

– Härligt att få in unga, friska och starka entreprenörer med höga ambitioner, avslutar Magnus Helgesson Visionsdirektör Sparc Group.

Sparc Group är nu är totalt 64 bolag i gruppen med över 770 medarbetare.

Om Sparc Group
Sparc Group består idag av 64 bolag och har som ambition att samordna installationsbranschens mest attraktiva, kompletta och hållbara helhetserbjudande inom VVS, el- tele- datateknik och automation samt lås, larm och passersystem. Idag verkar man från Malmö i söder till Falun i norr.

Presskontakt

Erik Björklund

erik.bjorklund@sparcgroup.se
Se alla nyheter

© Sparc Group, Org nr. 559320-0347