Sparc Group bryter mark i Gävle

Sparc Group presenterar nu sitt första bolagsförvärv för året. HMP Vent & Allservice AB blir först ut. Förvärvet innebär att man bryter mark i Gävle med kompetens inom ventilation.

– Vi lämnar ett händelserikt 2022 bakom oss med totalt fyrtiosju bolag signerade vid årsskiftet. I samband med att vi förvärvar HMP Vent & Allservice AB fortsätter vi vår tillväxtresa in i det nya året, säger Erik Björklund grundare och VD Sparc Group.

HMP Vent & Allservice AB erbjuder kompletta lösningar inom ventilation för privatpersoner och företag. Främst arbetar man med utformning av ventilationssystem till olika typer av fastigheter med en ständig strävan att ligga i framkant i branschen.

Under de senaste fyra åren har man tredubblat sin omsättning. Genom att ingå i ett större sammanhang ser man positivt på att kunna fortsätta öka sin omsättning och bibehålla lönsamheten.

– Riktning är alltid viktigare än hastighet. Vi har en långsiktig plan om fortsatt tillväxt och vi tror att vi gör den bäst med en stark ägare i ryggen som kan hjälpa oss att hålla riktning, säger Henrik Persson VD HMP Vent & Allservice AB.

Förvärvet innebär att Sparc Group nu är totalt fyrtioåtta bolag i gruppen med över 600 medarbetare.

Om Sparc Group

Sparc Group består idag av 48 bolag och har som ambition att samordna installationsbranschens mest attraktiva, kompletta och hållbara helhetserbjudande inom VVS, el- tele- datateknik och automation samt lås, larm och passersystem. Idag verkar man från Malmö i söder till Falun i norr.

Presskontakt

Erik Björklund

erik.bjorklund@sparcgroup.se
Se alla nyheter

© Sparc Group, Org nr. 559320-0347