Sparc Group är UF-hjälte 2023

Som en naturlig del i en entreprenörsdriven bolagsgrupp väljer Sparc Group att ingå partnerskap med Ung Företagsamhet Göteborg.

Sparc Group har en filosofi att förvärva bolag med tesen ”Av entreprenörer, för entreprenör”. I grund och botten handlar det om grundare som själva gjort resan och att man tillsammans med andra entrepenörer vill bygga något större framåt. För att främja utvecklingen av morgondagens entreprenörer är det en självklarhet för Sparc Group att stötta Ung Företagsamhet och bidra till en positiv samhällsutveckling inom företagsamhet.

– Vi hade förmånen att redan förra året vara huvudpartner och UF-hjälte och det känns självklart att fortsätta stötta Ung Företagsamhet i många år framöver, säger Erik Björklund grundare och VD Sparc Group

Isabelle Svahn, regionchef på Ung Företagsamhet Göteborg uttrycker också stor glädje över att ha med sig Sparc Group som en del av Ung Företagsamhet.

– Vi är otroligt glada över samarbetet med Erik och Sparc Group. Utöver partnerskap och tävlingsvärd kommer vi även göra andra aktiviteter under året tillsammans för att inspirera fler ungdomar till att driva UF-företag säger Isabelle.

Partnerskapet UF-hjälte innebär bland annat att Sparc Group kommer vara tävlingsvärd och jury för Årets Säljare på den regionala UF-mässan den 2 mars i Göteborg.

Sparc Groups Vice VD Magnus Helgesson har under många år haft ett stort engagemang inom UF och ser fram emot att utöka engagemanget genom Sparc Group.

– Årets höjdpunkt är när man får möta taggade UF-elever på de regionala UF-mässorna. Jag är själv en av de som gått igenom flest UF-företag genom åren i Sverige och i och med detta samarbetet får jag möjlighet att utöka mitt engagemang ännu mer avslutar Magnus.

Presskontakt

Erik Björklund

erik.bjorklund@sparcgroup.se
Se alla nyheter

© Sparc Group, Org nr. 559320-0347