Sparc-bolag vann årets VVS-företag 2023

På fredagskvällen den 18:e augusti samlades 200 hantverkare från hela landet i samband med den nationella Hantverkargalan 2023, för att hylla branschens skickligaste yrkesmän. Av årets över 6 600 nominerade företag var det 14 stycken som röstades fram av sina kunder som vinnare inom kategorierna Bygg, El, VVS, Måleri, Golv och Badrum.

Galan ägde rum på Hamburger Börs i Stockholm och är en årlig höjdpunkt i branschen. Hantverkargalan fungerar som en hyllning till branschens hängivna yrkesmän och kvinnor och fortsatte för 8:e året i rad att befästa sin plats som en viktig institution inom branschen.

När vinnaren presenterades för Årets VVS-företag stod det klart att Sparc-bolaget Erlandsson’s VVS & Fastighetsservice fick äntra scenen och ta emot priset.

– Det är ett fint kvitto på resan vi precis påbörjat med Sparc att få denna utmärkelsen. Med några av branschens mest kompetenta, engagerade och välmående medarbetare lyckas vi skapa en trygghet till våra kunder. Mår vi bra, mår kunden bra, säger Kristoffer Erlandsson VD Erlandsson’s VVS.

Erlandsson’s VVS har gjort en imponerande resa. Från enmansföretag till att idag finnas med kontor i både Göteborg och Stockholm med flertalet anställda på mindre än ett år.

– När vi träffade Kristoffer första gången förstod vi att han hade höga ambitioner med sitt företagande. Genom att bli en del av Sparc har vi gemensamt kunnat lägga en plan för bolagets utveckling med högt uppsatta mål, något som ligger i vår filosofi att hjälpa våra bolag vidare på resan efter de blivit en del av Sparc för att främja utveckling, skapa framåtrörelse och organisk tillväxt . Det är extra roligt när hårt arbete lyfts fram och priset är ett kvitto på det, säger Erik Björklund VD Sparc Group.

Erlandsson’s VVS & Fastighetsservice förvärvades som nummer 19 i ordningen.

Här följer samtliga vinnare från Årets hantverkargala 2023:

VVS-företag Små
Aktiebolaget Erlandsson’s VVS & Fastighetsservice

VVS-företag Medelstora
Sjövalla VVS AB

VVS-företag Stora
Carlaplans Rör AB

Elföretag Små
Hyr en timme i Nacka

Elföretag Medelstora
Gästrike Solkonsult AB

Elföretag Stora
Elektropartner Nacka AB

Måleriföretag Små
DC Måleri AB

Måleriföretag Medelstora
Vaksala Måleri AB

Måleriföretag Stora
Let’s Paint

Byggföretag Små
Göteborgs Byggteam AB

Byggföretag Medelstora
Allt i 1 Bygg Huskvarna AB

Byggföretag Stora
Hemfixarna Nordic AB

Golventreprenör
PO Golv & Bygg AB

Årets Badrumsentreprenör
Edlunds Kakel, Klinker & Byggservice AB

Om Sparc Group
Sparc Group består idag av 63 bolag och har som ambition att samordna installationsbranschens mest attraktiva, kompletta och hållbara helhetserbjudande inom VVS, el- tele- datateknik och automation samt lås, larm och passersystem. Idag verkar man från Malmö i söder till Falun i norr.

Presskontakt

Erik Björklund

erik.bjorklund@sparcgroup.se
Se alla nyheter

© Sparc Group, Org nr. 559320-0347