”En större känsla av laganda”

Mattias Säw börjar alltid dagen med en kopp kaffe på kontoret, säga hej till kollegorna för att sedan ge sig ut till dagens arbetsplats. När vi träffar Mattias är han och kollegorna på City Sundblad Telecom precis i slutförandet av en större datanätsinstallation i ett kontorskomplex i Solna.

Mattias har sedan han gick ut skolan arbetat hos Sparc Groups dotterbolag City Sundblad Telecom som nättekniker. Ett varierande arbete där ingen dag är sig den andra lik.

– En dag för mig börjar med att åka in till kontoret på Södermalm i Stockholm, ta en kopp kaffe och gå igenom dagens jobb vad som ska göras. Sedan åka ut till arbetsplatsen, snacka ihop sig med kunden och utföra jobbet enligt deras önskemål.

De roligaste projekten enligt Mattias själv är när kunden vill ha en så pass hög standard som måste följas, så att alla i ens team lär sig hela tiden och konstant utvecklas.

– Det kan få mig att känna stolthet, säger Mattias.

City Sundblad Telecom är Sparc Groups första bolagsförvärv och de som varit med ända sedan starten på resan. Något som blivit en skillnad i positiv riktning enligt Mattias.

– Sedan vi blev en del av Sparc Group tycker jag att det finns en större känsla av laganda i företaget och det är alltid kul att träffa andra Sparc’are ute i Stockholm i vardagen.

Efter arbetet i Solna väntar nu ett större uppdrag med installation av fiber i Johnson&Johansons kontorslokaler för Mattias.

Presskontakt

Oscar Wilhelmsson

oscar.wilhelmsson@spracgroup.se
Se alla nyheter

© Sparc Group, Org nr. 559320-0347