BMA Säkerhet AB

Låssmed till BMA Säkerhet

Rekryteringsansvarig
Omfattning

Heltid

Anställningsform

Provanställning (6 mån)

Anställningsstart

Omgående

Bolag

BMA Säkerhet AB

Län

Stockholms län

Stad

Stockholm

Om tjänsten

BMA Säkerhet AB är ett installationsföretag med inriktning på lås och passagesystem. Vi är ett glatt gäng som nu behöver bli fler.

Vi söker dig som trivs med ett självständigt arbete och med mycket egenansvar men som också är bekväm med att arbeta i team. Som person är du ansvarstagande, serviceinriktad och har förmåga att skapa goda relationer till såväl kolleger, kunder som leverantörer.

Vi ser att du har minst 4 års tidigare erfarenhet av låssmedsyrket. Du behöver vara svensktalande samt inneha B-körkort. Gesäll- eller Mästarbrev är meriterande, men ej ett krav. 

Vi erbjuder dig en möjlighet att utvecklas i en växande organisation, tillsammans med ett gott team på fyra personer. Vi har en stor kundvariation med arbeten över hela Stor- Stockholm. 

Hos oss arbetar du i en organisation med korta beslutsvägar, långsiktighet, stark ekonomi, stark ägarstruktur och som kännetecknas av entreprenörskap.

Om du har frågor om oss eller tjänsten, tveka inte att kontakta rekryteringsansvarig för denna tjänst.

Skallkrav:
B-körkort, Svenska
Specialkrav:

Vid anställning kommer ett utdrag ur Polisens belastningsregister begäras ut.

Om företaget

BMA säkerhet startades 2016 av oss, Michael och Ludvig, två låssmeder som arbetat ihop under många års tid. Vi ville fortsätta att utveckla våra idéer om hur man kan arbeta som nutidens låssmed och digitalisera produkter och tjänster inom lås- och säkerhetsbranschen. För oss var det också viktigt att jobba med vårt service- erbjudande, vi vet att till exempel tillgänglighet är A och O för våra kunder och sättet vi löser olika typer av säkerhetsproblem tror vi tilltalar både små och större kunder.

Ansök om tjänsten

Skicka din ansökan med CV och personligt brev senast den 30 december 2023.

Tack för din ansökan!

Vi har nu mottagit din jobbansökan och kommer att behandla denna så snart som möjligt. Vi lovar att vi gör vårt bästa för att ge dig en återkoppling om din ansökan inom kort.

© Sparc Group, Org nr. 559320-0347